dinsdag 8 juli 2008

flickr






Wij als gezin zijn gek op foto's maken. Als je bekijkt welke invalshoek iedereen heeft kom je tot verrassende ontdekkingen. Ikzelf maak graag foto''s van de natuur en omgeving. Mijn vrouw heeft daarnaast oog voor foto's die ze kan gebruiken als achtergrond voor een fotoboek van de Aldi. Mijn zoon is verslingerd aan auto's, autowegen, file's en meer wat des verkeers is.

Totdat Lucas werd geboren.

Onze kleinzoon, neef is sinds talloos vele malen door de lens van talloos vele fototoestellen bekeken. Hij was ook zeer fotogeniek. Ging er echt voor zitten als er een lens te zien was, maar dat is nu een beetje minder geworden. Je moet het nu meer hebben van het onverwachte. Daarvan heb ik een foto (1 uit vele honderden) gekozen om als puzzel weer te geven.


In de meivakantie een weekje gelogeerd in de kamer van onze dochter die een studie in Leiden volgt. Als rechtgeaarde toerist het bloemencorso van Noordwijk bekeken. Ongelooflijk wat mensen met bloemen kunnen. Tot grote verrassing van mijn zoon ook een politieauto in de stoet. Met zulk mooi weer en zo'n mooie optocht is er geen onverlaat die het in zijn hoofd haalt om iets uit te vreten :) De politie moest eigenlijk altijd zo rond kunnen rijden.

1 opmerking:

Unknown zei

Als je zo verslingerd bent aan het maken van foto's en dan moet je ook leuke toepassingen voor de bibliotheek kunnen vinden.
Bij de OBD wordt er voor het personeel van de OBD en WINO bibliotheken een fotowedstrijd georganiseerd. Iets voor jou? Zie:
http://www.obd.nl/obd60/juli/fotowedstrijd.html